“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Summer Language Camps in the Baptist Schools

In July HBAid in cooperation with its foreign partners organizes 26 English and German language camps for close to 1200 students from Baptist schools with more than 70 native speaker teachers.

Nyári nyelvi táborok a baptista iskolákban

1200 diák, 26 tábor, több mint 70 anyanyelvi tanárral

Ismét nagy sikere volt a Gombóc Pikniknek

Szombaton került megrendezésre a Vasúttörténeti Parkban a II. Gombóc Piknik.

Közös szendvicsosztás, négy segélyszervezet

A Baptista Szeretetszolgálat ma délután a “Csak Egyet” Szolgálattal, a Református Szeretetszolgálattal, valamint a Katolikus Karitásszal együtt osztott ki közel félezer szendvicset a Széll Kálmán téren.

Segítség a szerbiai árvízkárosultaknak

Célba ért a magyar baptisták szerbiai árvízkárosultaknak küldött 1 millió forintos gyorssegélye.

1 millió forintos gyorssegély a szerbiai árvíz károsultjainak

Megérkezett a magyar baptisták 1 millió forintos gyorssegélye is a szerbiai árvíz károsultjainak megsegítésére.

Egymilliós gyorssegély a kitelepítetteknek

A Baptista Szeretetszolgálat az Országos Katasztrófavédelemmel és a helyi hatóságokkal együttműködve a mai nap folyamán 1 millió forint értékű élelmiszer-gyorssegélyt ad át a tegnap Tornanádaskából kitelepítetteknek.

Önkéntes munkával két hajléktalan család lakhatásáért

A Baptista Szeretetszolgálat csatlakozott az A Város Mindenkié, a Habitat for Humanity és a Kőbányai Önkormányzat programjához, melynek keretében két, jelenleg erdőben, saját építésű kunyhóban élő, hajléktalan párnak oldódhat meg a lakhatása.

Óbuda Napja a Krúdy-negyedben

„Az öröm abból ered, hogy valaki meg tudja látni azt, ami szép és jó az életben” – idézte Móricz Zsigmondot Óbuda polgármestere a rendezvényt megnyitó beszédében, majd így folytatta: Az egymást követő hétköznapok tengerében Óbuda Napja egy messziről is látható, kiemelkedő sziget. Egy olyan kulturális pont, ahol érdemes kikötni, magaslatán megállni és szétnézni.

Múzeumok a fenntartható fejlesztésért

A Magyar Vasúttörténeti Park ma délelőtt átadta a nagy közönség számára a „Fenntartható fejlődés a vasút világában” című kiállítási eszközét. A múzeum – csak úgy, mint a Budapesti Történeti Múzeum és más európai múzeumok és non-profit szervezetek is – részt vesz a Museo Mundial ’Globális tanulás európai múzeumokban’ az Európai Unió által társfinanszírozott keretprogramban.

Lap tetejére