“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Segélyezés Szerbiában és Horvátországban, higiéniai konténer a határon

Szerbia, Horvátország – A Baptista Szeretetszolgálat továbbra is elsősorban a menekült gyermekek, nők és sérültek ellátásában segédkezik: az önkéntesek dolgoznak Szerbiában és Horvátországban is.

Osztás Szerbiában, helyzetfelmérés a horvát-szerb határon

Bácskossuthfalva – Tovább folytatja a menekültek, elsősorban a gyermekek, anyák és sérültek segélyezését a Baptista Szeretetszolgálat.

The Baptist Service Center was Opened in Kőbánya

Miletics Marcell, the director of the Baptist Integration Center, said in his address, “Hungarian Baptist Aid has been operating a wood processing plant in the area which is in the possession of the local government, common employed people work in the plant and cut up the fallen, chopped down trees on the local government’s property which then go to families in need of firewood."

Kőbányán megnyílt a Baptista Szolgálatatási Centrum

Rászorulók segítenek rászorulókon.

Tisztelet a rendőröknek!

A Tisztelet a Hősöknek program szeretné kifejezni tiszteletét a magyar rendőröknek, akik emberfeletti erőfeszítéssel teszik a dolgukat a migrációs helyzet kezelése során.

Elsősorban a betegek, sérültek érdekében Budapesten és Röszkén

Budapest – Szeptember 13-án, vasárnap is folytatta a menekültek ellátását a Baptista Szeretetszolgálat a Nyugati Tranzit Zónában. Az egészségügyi konténerben ismét orvosok és ápolók látták el a segélyszervezethez fordulókat, de ott vannak a munkatársak Röszkén is.

Önkéntesek és szolgálat: sikeres táborzárás Tahiban

Tahi – Szép reményeket, kiváló eredményeket hozott az idei önkéntes tábor programja. A képzés lezárult, az oktatók elégedettek a hallgatók teljesítményével.

Elhivatottság és türelem: egészségügyi ellátás a Tranzit Zónában

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat a Nyugati Pályaudvarnál kialakított Tranzit Zónában, az ott felállított egészségügyi bázison látja el azokat a menekülteket – elsősorban gyermekeket és anyákat -, akik orvosi ellátásra szorulnak. Koncsár Mária is egyike azoknak az önkéntes orvosoknak, aki segít.

"Those who wish to help should do so through aid organizations." says minister endorsing Hungarian Baptist Aid among others

Those who truly wish to help asylum-seekers should do so through aid organisations which have extensive experience of decades, are familiar with the relevant regulations, and are able to cooperate with the authorities, Minister of Human Resources Zoltán Balog said at the press conference held in Budapest after a meeting with the members of the Charity Council.

Kisújszállási sakktehetség a baptista iskolában

Velence – A baptista fenntartású iskolákban kiemelt figyelmet fordítanak a sakkra: ez számos kiváló eredményben is megmutatkozik. Legutóbb a kisújszállásiak bizonyították tehetségüket.

Lap tetejére