“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Szülésznők képzésével folytatódik a Szeretetszolgálat csádi programja

N'Djamena - A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai folytatják csádi humanitárius programjukat. Ez már nem az első afrikai ország, ahol támogatást nyújt a segélyszervezet, amely a külföldi programok végrehajtásával párhuzamosan tevékenységének kilencven százalékát továbbra is magyarországi szociális és oktatási intézményekben végzi.

Több mint ételosztás: adományokat várunk a hajléktalanokért!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat partnereivel ismét megszervezi Több mint ételosztás elnevezésű, idén egyszer már nagy sikerrel lebonyolított akcióját.

Az egészség megőrzése érdekében!

A rendszeres nőgyógyászati vizsgálatokra nagyon nagy szükség van! A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat nőgyógyászati kamionja évek óta járja az országot, a leghátrányosabb helyzetben lévő, így az egészségügyi szolgáltatásokhoz nehezen hozzáférő fiatalok, felnőttek és időskorúak számára nőgyógyászati szűréseket, tanácsadást, szükség esetén kezelést biztosít.

Európai baptista vezetők a Baptista Szeretetszolgálatnál

Törökbálint, Velence, Székesfehérvár, Pákozd - Az oktatás, a speciális mentés, a szociális és a logisztikai munka egy-egy fontos szeletével ismerkedtek meg azok a vendégek, akik pénteken délután fővárosi programjukat kiegészítve több Baptista Szeretetszolgálat által fenntartott intézményt és szervezetet is meglátogattak.

Megállapodást kötött az MKI, a baptista egyház és a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - Együttműködési megállapodást kötött a Magyarságkutató Intézet (MKI), a Magyarországi Baptista Egyház és a Baptista Szeretetszolgálat hétfőn.

Felkészülten földön, vízen, de még a levegőben is!

Dunakanyar – A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei az elmúlt napokban mindent megtettek azért, hogy felkészülten fogadhassuk a Duna tetőzését.

A BSZ Operatív Törzs koordinálja a munkát, a szolgálatot folytatjuk

Tahi - A Baptista Szeretetszolgálat szeptember 15-én, vasárnap léptette hatályba az operatív törzs működését, amely folyamatosan nyomon követi az árvízi védekezést és hétfőtől már tevőlegesen részt vesz a védekezési munkálatokban.

„Ott vagyunk a Duna mindkét oldalán”: folytatódik a védekezés

Tahi - A Baptista Szeretetszolgálat szakemberekkel és önkéntesekkel kiegészült csapata a 2013-as helyzethez hasonlóan elsősorban a Duna-kanyar körzetében vesz részt az árvízi védekezésben.

Klímaváltozás és környezetvédelem: rövidesen új pályázati lehetőség nyílik!

Olyan civil szervezetek pályázatát várja a Baptista Szeretetszolgálat, amelyek céljai között a klímaválságról és a környezetvédelemről szóló ismeretterjesztés és tájékoztatás egyaránt szerepel, mindez tudományos keretek között.

Önkénteseket is toborzunk az adománygyűjtés mellett

Megkezdte az árvízi védekezést a Baptista Szeretetszolgálat és a HUBA Rescue24 Tűzoltó és Kutató-Mentő csoport.

Lap tetejére