“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Prevenciós előadás az EFOTT-on

Author: Süni Date: 2014. augusztus 25., hétfő 10:25
Cimkék: drogkarrierdrogprevenciós előadásEFOTTutcafrontszociális

Az előadás a szerhasználat kialakulását, hatásmechanizmusát és a „drogkarrier” működését mutatta be, valamint a kábítószer fogyasztás és terjesztés büntetőjogi következményeit ismertette. Köszönet önkénteseinknek: Dr. Kovács Zoltánnak és Zsebeházi Ferencnek.

RELATED NEWS

„Akadt, aki sírva hozta a felajánlását”

Budapest, Győr, Esztergom - Ebben az évben a Baptista Szeretetszolgálat intézményi családjához tartozó Tábita Alapszolgáltatási Központ már három telephelyen tartott élelmiszergyűjtést az elmúlt hétvégén. Budapesten, Győrben és Esztergomban a Magyar Élelmiszerbank keretén belül péntek délutántól vasárnap estig a munkatársak nagy lelkesedéssel álltak az emberek elé adománygyűjtés céljából egy-egy nagyobb üzletben.

November 12-én ünnepeljük a Szociális Munka Napját

Ekkor köszöntjük azok bátor és áldozatos munkáját, akik az egyik legnagyobb kitartást és hitet igénylő hivatás szakemberei az új század eddigi legnehezebb korszakában.

Teltházas kortárs színielőadások a klímaváltozásról

Budapest - A Climate of Change Turné szeptember elején budapesti állomására érkezett, és az olasz társulat két teltházas, nagysikerű előadást tartott a Baptista Szeretetszolgálat szervezésében.

Lap tetejére