“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Amerikai orvosokkal Kárpátaljára

Author: Főadmin Date: 2015. május 14., csütörtök 10:57

Az észak-karolinai baptisták fogorvosokból, nővérekből, ápolókból és egy szemész orvosból álló csoportja május 15-én, pénteken délben érkezik Magyarországra, majd a tizenegy tagú küldöttség Budapestről a Baptista Szeretetszolgálat munkatársaival együtt az ukrajnai Kárpátaljára utazik. Nagydobronyban, Kisdobronyban és más településeken mélyszegénységben élő rászorulók egészségügyi vizsgálatát végzik előre láthatóan egészen május 21-ig.   

 

RELATED NEWS

Szakemberképzés és egészségügyi segítségnyújtás Csádban

N'Djamena ¬ Többoldalú együttműködés keretében a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei is részt vettek az elmúlt hetekben Csádban lezajlott orvos-humanitárius misszióban.

Finn segélyszolgálati vezetővel a határon, úton Kárpátaljára

Beregsurány - Az ukrajnai háborúval kapcsolatos kárpátaljai tevékenységét részben a finn Fida segélyszervezettel való együttműködésben hajtja végre a Baptista Szeretetszolgálat.

Libanoni és szíriai gazdákat segít a Hungary Helps Programon keresztül a Baptista Szeretetszolgálat

Bejrút – 2023. július 29-én ünnepélyes keretek között átadtuk a magyar innovációval készült Gyökéritatót a szír és a libanoni gazdák részére. Az ünnepélyes eseményen hazánk libanoni nagykövetségét Fodor Zoltán kereskedelmi attassé, a Hungary Helps Ügynökséget Kovács Péter vezérigazgató és munkatársai, a fogadó felet libanoni partnerszervezetünk vezérigazgatója, Nabil Costa, míg a Baptista Szeretetszolgálatot Gál Dávid ügyvezető igazgató és kollégái képviselték.

Lap tetejére