“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Orgonák éjszakája a Szeretetotthonban

Author: Főadmin Date: 2022. augusztus 07., vasárnap 12:16

 

A Filharmónia Magyarország által szervezett programsorozat részeként a Baptista Szeretetszolgálat Szeretetotthonának ellátottjai is részt vehettek szombaton egy lélekemelő előadáson. Gyuró Anikó intézményvezető beszámolt róla: a pécsi intézmény lakói szinte lélegzet visszafojtva hallgatták a gyönyörű dallamokat. Volt, aki már az orgona érkezésekor a kupolahelységben várta a koncert kezdetét, így részese lehetett az előkészületeknek is. Három tehetséges fiatal művész tolmácsolásában hallgatták a hangszerek királynőjét! A 2019 óta működő program sok-sok ember számára nyújt élményeket, ma már nem csak a templomokban, hanem szabadtéren, kórházakban, fürdőkben, idős otthonokban is.

RELATED NEWS

Balatonföldvár-Roma Bible School

Balatonföldvár-Hungarian Baptist Aid organized a training for Roma pastors from September 24th-29th. The program will continue in January in the city by the lake.

’Anne Frank – History for Today’ exhibition opened

On the afternoon of September 10th, ’Anne Frank – History for Today’ travelling exhibition opened on the 70th anniversary of the Holocaust at Vendéglátó, Idegenforgalmi és Kereskedelmi Baptista Középiskola és Szakiskola (in English: Baptist Secondary School and Vocational School of Catering, Tourism and Trade).

Lap tetejére