“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Élelmiszert osztottunk az Ormánságban gyermekes családoknak és kismamáknak

Author: Főadmin Date: 2023. június 02., péntek 19:10

A Baptista Szeretetszolgálat Országos Szociális Segítő Központjának a fővárosban és a pécsi telephelyen dolgozó munkatársai csütörtökön közös élelmiszerosztást szerveztek az Ormánság két településén. Ózdfalun és Baranyahídvégen a népkonyha szolgáltatás keretein belül is jelen vagyunk, ennek kapcsán merült fel egy gyermeknapi segítségnyújtás gondolata, amelyet a legutóbbi – a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel való együttműködésben megvalósult – gyűjtés felajánlásaiból tudtunk megvalósítani. A két érintett település vezetője, Nyaka Gyula és Nagy Csaba polgármesterek segítségével a kisgyermekes családok és a kismamák számára állítottuk össze a tartós élelmiszerekből álló csomagokat, amelyekbe – a gyermekekre gondolva – sok-sok édesség is került. Más felajánlásokból sikerült a kismamákat egy külön, úgynevezett „babaváró” adománnyal segítenünk.

 

RELATED NEWS

Balatonföldvár-Roma Bible School

Balatonföldvár-Hungarian Baptist Aid organized a training for Roma pastors from September 24th-29th. The program will continue in January in the city by the lake.

’Anne Frank – History for Today’ exhibition opened

On the afternoon of September 10th, ’Anne Frank – History for Today’ travelling exhibition opened on the 70th anniversary of the Holocaust at Vendéglátó, Idegenforgalmi és Kereskedelmi Baptista Középiskola és Szakiskola (in English: Baptist Secondary School and Vocational School of Catering, Tourism and Trade).

Lap tetejére