“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Vidám gyermeknapi rendezvény és cirkuszi előadás támogatóink jóvoltából

Author: Főadmin Date: 2023. május 29., hétfő 14:04

 

A Baptista Szeretetszolgálat ebben az évben is megszervezte Vidám Gyermeknap elnevezésű hagyományos gyermeknapi rendezvényét, amelynek során csütörtökön a segélyszervezet mintegy 1300 gyermeket látott vendégül kísérőikkel a Fővárosi Nagycirkuszban. Megtekinthettük együtt „A sztyeppe illata”  című közép-ázsiai cirkuszi előadást, majd a gyerekeket a Deák téri Óriáskeréken is szívesen látták. Azon a napon a hátrányos helyzetű fiatalokat támogatóink jóvoltából egy szelet pizzára és egy üdítőre láthattuk vendégül, de minden gyermek ajándékot is kapott. Aznap velünk voltak sztárvendégeink, eljött a programra Yulaysi Miranda Ferrer énekesnő, a Sztárban sztár leszek! című műsor felfedezettje és Tóth Gergő Krisztián hegedűművész is. Köszönjük a Pizza King Express, a Márka és a XIXO támogatását, önkénteseink segítségét.

Fotók: Sipti photo

 

RELATED NEWS

Átadó ünnepség a debreceni Napsugár Gondozóházban

Debrecen – Támogatott lakhatás kialakítása, szociális alapszolgáltatás fejlesztése valósul meg a debreceni Napsugár Gondozóházban.

November 24-én, pénteken elindult az idei, sorban a 20. Cipősdoboz Akció

Idén 20. alkalommal szervezi meg a Baptista Szeretetszolgálat a Cipősdoboz Akciót, mely mára Magyarország legnagyobb karácsonyi segélyakciójává vált. Az ajándékokat rászoruló gyermekeknek juttatjuk el, olyanoknak, akiknél talán más nem is kerül a fa alá.

Fejlesztés Seregélyesen: épületszárnnyal bővült a Hétszínvirág baptista óvoda

Seregélyes - Új bölcsődei szárnnyal bővült a seregélyesi Hétszínvirág Baptista Óvoda épülete, melyben november elején kezdődhetett az oktató-nevelő munka.

Lap tetejére