“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Segítsd Te is Dávid gyógyulását!

Author: Főadmin Date: 2023. augusztus 08., kedd 14:52

 

A Baptista Szeretetszolgálat adománygyűjtést szervez Győr Dávid részére. Dávid kétéve küzd a leukémiával, és az utóbbi időszak különösen nehéz volt számára a gyógyulásához vezető úton. Kitartása, rendíthetetlen istenhite és hozzáállása arra indította a segélyszervezetet, hogy adománygyűjtést szervezzen számára. 

Kérünk,  támogasd Te is szíved és lehetőségeid szerint Dávid gyógyulását! 

 

Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány

Számlaszám: UniCredit Bank 10918001-55555555-55555555

Közlemény: Győr Dávid gyógyulásáért 

Online adományzás is lehetséges! 

 

Dávid így beszélt az utóbbi időszakáról: 

„Életem legnehezebb 1,5 hónapján vagyok túl és eljött az idő, hogy hazamehessek végre a családomhoz. A transzplantáció eddigi része sikeresnek bizonyult. Beindult a vérképzés és rendben van a csontvelő. Hálával telt szívvel köszönöm orvosaimnak és ápolóimnak az áldozatos, lelkiismeretes munkájukat. Az elkövetkezendő időszakot steril körülmények között kell eltöltenem. Tudom, hogy sokan szeretnétek meglátogatni, de legyetek türelmesek, mindent bepótolunk, amint az lehetséges. Köszönöm, hogy sokan gondoltatok rám és imáitokban hordoztatok!”

 „De ő (az Úr) ezt mondta nekem: Elég neked az én kegyelmem, mert az én erőm erőtlenség által ér célhoz. Legszívesebben tehát az erőtlenségeimmel dicsekszem, hogy Krisztus ereje lakozzék bennem.” (2Kor 12:9)

„Továbbá az elmúlt félévünk nagyon nehéz volt, mivel csak hétvégenként jöhettem haza a családomhoz, így a szüleimnek rengeteg pénzbe került Nekézsenyből Debrecenbe járni hozzám. Itthon steril szobát kellett kialakítani számomra, amivel vele járt egy új festés, új laminált padló elkészítése, valamint a gázkazánt is le kellett cserélni, hogy minden rendben legyen a fűtéssel, továbbá a rengeteg fertőtlenítő-, és tisztítószer is jelentős összeget jelentett. Édesanyám az én támogatásom miatt táppénzre ment, így jelentősen csökkent a bevételünk, és a havi jelenlegi ellátásom is nagyon sok pénzbe kerül.” 

 

RELATED NEWS

Átadó ünnepség a debreceni Napsugár Gondozóházban

Debrecen – Támogatott lakhatás kialakítása, szociális alapszolgáltatás fejlesztése valósul meg a debreceni Napsugár Gondozóházban.

November 24-én, pénteken elindult az idei, sorban a 20. Cipősdoboz Akció

Idén 20. alkalommal szervezi meg a Baptista Szeretetszolgálat a Cipősdoboz Akciót, mely mára Magyarország legnagyobb karácsonyi segélyakciójává vált. Az ajándékokat rászoruló gyermekeknek juttatjuk el, olyanoknak, akiknél talán más nem is kerül a fa alá.

Fejlesztés Seregélyesen: épületszárnnyal bővült a Hétszínvirág baptista óvoda

Seregélyes - Új bölcsődei szárnnyal bővült a seregélyesi Hétszínvirág Baptista Óvoda épülete, melyben november elején kezdődhetett az oktató-nevelő munka.

Lap tetejére