“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Pályázati felhívás ifjúsági szervezeteknek

Author: Főadmin Date: 2022. április 01., péntek 14:29

Örömmel tesszük közzé az “End Climate Change, Start Climate of Change” programunk keretében meghirdetett ’YouACT’ kisléptékű, ifjúsági szervezeteket célzó felhívásunkat! 

 
Várjuk olyan fiatalokkal foglalkozó szervezetek jelentkezését, akik számára fontos a klímavédelem, a környezettudatosság és ezt kreatív eszközökkel közvetítik a felnövekvő generációk számára. 
Ismerd meg pályázati kiírásunkat és mellékleteit, melyek IDE KATTINTVA találhatók.

A pályázatokat kizárólag elektronikus úton szükséges megküldeni az alábbi e-mail címre, amelyre várjuk a kiírással kapcsolatos kérdéseiteket is: climate@baptistasegely.hu
 
A Climate Of Change programról a következő linken tudhatsz meg többet.
climateofchange.info/hungary/
 
Online petíciónk kitöltésével is részesei lehetsz kampányunknak.
climateofchange.info/hungary/participate/ird-ala-a-peticiot/
 

RELATED NEWS

Autós felvonulás: mintegy kétszáz gyermek a főváros legszebb útjain

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat szerdán ismét, immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg hagyományos autós jótékonysági akcióját.

Új gyermekhospice ház épül, az alapkövét helyeztük el

Törökbálint - A 28 éve alapított Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő Tábitha Gyermekhospice Ház 2011-ben Törökbálinton nyitotta meg kapuit, az intézmény azóta ingyen támogatja a kis betegeket és családtagjaikat. Ma egy új épület alapkövét helyeztük el, amely egyedülálló fejlesztés Magyarországon.

„Én vagyok az élet kenyere…”: konferencia az önkéntességről

Budapest - A Baptista Egyházi Szociális Módszertani Központ konferenciára várta vendégeit csütörtökön Budapesten, a Benczúr utcai Baptista Házba – a téma az önkéntesség volt.

Lap tetejére