“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Author: Főadmin Date: 2024. április 14., vasárnap 14:54

 

A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat  állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat. Vezetőink munkánkról, küldetésünkről beszéltek és hívták közös feladatok elvégzésére, önkéntességre, támogatásra a gyülekezet tagjait. A Szeretetszolgálat Vasárnapján mások mellett velünk volt Dr. Szilágyi Béla, a segélyszervezet elnöke, Varga László Ottó, a Magyarországi Baptista Egyház főtitkára, Gál Dávid ügyvezető igazgató, Révész Szilvia hitéleti főigazgató, Ghyczy Gellért, a Baptista Integrációs Központ vezetője, Dr. Szabó Csaba oktatási főigazgató, Zeke István gazdasági főigazgató, Király Norbert logisztikai igazgató és Szilágyi Attila kommunikációs igazgató is. Az imádságos együttlét jó alkalom volt arra, hogy felhívjuk a figyelmet a Tábitha Gyermekhospice Ház érdekében folytatott gyűjtésünkre, valamint a „Lépj ki a csónakból!” című interjúkötetre, amely a Baptista Szeretetszolgálatról, de legfőképpen annak alapítójáról, Szenczy Sándorról szól. Ezen a vasárnapon Dr. Szilágyi Béla prédikált és köszöntötte Szenczy Katalint, aki  még több helyszínen vendégünk lesz.

RELATED NEWS

Autós felvonulás: mintegy kétszáz gyermek a főváros legszebb útjain

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat szerdán ismét, immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg hagyományos autós jótékonysági akcióját.

Új gyermekhospice ház épül, az alapkövét helyeztük el

Törökbálint - A 28 éve alapított Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő Tábitha Gyermekhospice Ház 2011-ben Törökbálinton nyitotta meg kapuit, az intézmény azóta ingyen támogatja a kis betegeket és családtagjaikat. Ma egy új épület alapkövét helyeztük el, amely egyedülálló fejlesztés Magyarországon.

„Én vagyok az élet kenyere…”: konferencia az önkéntességről

Budapest - A Baptista Egyházi Szociális Módszertani Központ konferenciára várta vendégeit csütörtökön Budapesten, a Benczúr utcai Baptista Házba – a téma az önkéntesség volt.

Lap tetejére