“WITH FAITH AND COMPETENCE”

A LeasePlan Hungária Zrt. és a Baptista Szeretetszolgálat együttműködése

Author: Főadmin Date: 2023. március 14., kedd 09:38

 

Üzemanyagkártyával, autópálya matricával ellátott személy- és haszongépjárművekkel, valamint kisbuszokkal segítette a lízingeléssel és flottakezeléssel foglalkozó LeasePlan Hungária Zrt. a Baptista Szeretetszolgálat munkáját az elmúlt egy esztendőben. Amikor a cég vezetése értesült az ukrajnai háború kitöréséről, az annak nyomán kialakult humanitárius válságról, a LeasePlan-nél a gyors segítségnyújtás mellett döntöttek. Az általuk használatba átadott gépjárművekkel több tízezer kilométer megtétele során több mint száz tonna segélyszállítmány jutott el a rászorulókhoz határon innen és azon túl. A LeasePlan autói részt vettek abban a munkában is, amelynek során a menekülteket a határátlépést követően biztonságos szálláshelyre szállították a Baptista Szeretetszolgálat segélymunkásai és önkéntesei. A rendkívül értékes támogatást és segítséget a segélyszervezet azzal igyekezett jelképesen viszonozni, hogy a LeasPlan a Baptista Szeretetszolgálat arany fokozatú támogató lett. Minderről Győri Máté, a segélyszervezet fejlesztési igazgatója beszélt minap, amikor kifejezte köszönetét és Hollósi Gábor munkatársunk társaságában Budaőrsön átadta az autók kulcsait a LeasPlan-t képviselő Felhőfi-Kiss Fanni hr-koordinátornak (képünkön). 

Hálásan köszönjük a segítséget a rászorulók nevében is! 

RELATED NEWS

Kanadai szakemberek tréningje a Baptista Szeretetszolgálat munkatársainak

Budapest - Kiváló felkészülési lehetőséget nyújtott a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei számára az a tréning, amelyet a közelmúltban kanadai szakemberek tartottak a budapesti Baptista Házban, a Benczúr utcában.

Ünnepség az Akadémián, a Veritas első végzős osztályával

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat oktatási intézményeinek családjához tartozó – a közelmúltban Szenczy Sándor álmai nyomán megvalósult – Veritas Collegiate Academy Budapest Gimnázium első végzős osztályának bizonyítványosztó ünnepségét minap méltó helyszínen, a Magyar Tudományos Akadémián rendeztük meg.

Autós felvonulás: mintegy kétszáz gyermek a főváros legszebb útjain

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat szerdán ismét, immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg hagyományos autós jótékonysági akcióját.

Lap tetejére