“WITH FAITH AND COMPETENCE”

A Baptista Szeretetszolgálat csapata az Open Road Fesztiválon

Author: Főadmin Date: 2016. június 09., csütörtök 12:32

 

Június második hetében motorosok népesítik be az alsóőrsi tópartot. Az idei, 17. Open Road Fest szervezői ismét gondoltak a rászorultakra: partnerükkel, a Baptista Szeretetszolgálattal rendezik meg a Jótékonysági Kids Race-t, amikor a Fejér megyei Seregélyesről érkező óvodások versenyeznek majd kis motorjaikon. A segélyszervezet második alkalommal együttműködő partnere a szervezőknek, a jótékonysági akció célja, hogy a motorosokat és más látogatókat adakozásra, egy tank benzin árának felajánlására buzdítsa. Az adományokból a szervezet az elmúlt évhez hasonlóan rászoruló óvodásokat támogat. (Takáts Tamás a Karthago, Mező Misi a Magna Cum Laude együttes énekese már jelezte, hogy szeretné támogatni a programot, ők voltak idén az egyik első felajánlók.) Hegedűs Ádám, a Baptista Szeretetszolgálat projektvezetője arra számít, hogy a zenészek példáját sokan követik majd és sikerülhet a fesztivál végére több százezer forintot összegyűjteni a rászoruló, óvodások korú kisgyerekeknek alábbi számlaszámon: 10918001-00000061-69770006. (A segélyszervezet arra kéri azokat, akik a kis rászorult ovisokat segítenék, utaláskor a közlemény rovatba írják rá: Kids Race.)

A Baptista Szeretetszolgálat csapata már megnyitotta standját a rendezvény helyszínén, a Pelso Kempingben, ahol az idén 20 éves segélyszervezet tevékenységéről, az aktuális jótékonysági akciókról és sok minden egyébről tájékozódhatnak az érdeklődők.  

 

 

RELATED NEWS

Új gyermekhospice ház épül, az alapkövét helyeztük el

Törökbálint - A 28 éve alapított Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő Tábitha Gyermekhospice Ház 2011-ben Törökbálinton nyitotta meg kapuit, az intézmény azóta ingyen támogatja a kis betegeket és családtagjaikat. Ma egy új épület alapkövét helyeztük el, amely egyedülálló fejlesztés Magyarországon.

„Én vagyok az élet kenyere…”: konferencia az önkéntességről

Budapest - A Baptista Egyházi Szociális Módszertani Központ konferenciára várta vendégeit csütörtökön Budapesten, a Benczúr utcai Baptista Házba – a téma az önkéntesség volt.

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Lap tetejére