“WITH FAITH AND COMPETENCE”

A baptista sakkiskola újabb remek sikere: Demeter Dorina női Fide-mester lett!

Author: Főadmin Date: 2017. november 27., hétfő 11:04

 

A Baptista Szeretetszolgálat támogatásával induló ifjú tehetség, Demeter Dorina nemrégiben nemzetközi versenyén bombameglepetést okozott a „magyar rangadón”, amikor 12 évesen legyőzte több mint 400 élőponttal magasabban jegyzett nemzetközi mester ellenfelét, Almási Istvánt, s ezzel WFM minősítést szerzett.

Több mint 20 éve nem szerzett magyar női versenyző ilyen fiatalon WFM minősítést. Mindenki gratulált Demeter Dorina rangosabb címéhez, legutóbbi versenyén elért páratlan teljesítményéhez, mellyel meghaladta a 2100-as élőponthatárt és életkorával magyar csúcstartó lett. A szakemberek szerint érlelődik az új magyar női  válogatott, melynek nagy eséllyel tagja lehet Demeter Dorina is. Aki sikerének örülve nem felejtett el köszönetet mondani  őt mindenben támogató családjának és mindazoknak, akik a kezdetektől fogva bíztak benne, hittek a tehetségében és mellé álltak a céljához vezető úton. Közöttük volt a Baptista Szeretetszolgálat csapata és annak vezetője, Szenczy Sándor is.

 

 


 

RELATED NEWS

Kanadai szakemberek tréningje a Baptista Szeretetszolgálat munkatársainak

Budapest - Kiváló felkészülési lehetőséget nyújtott a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei számára az a tréning, amelyet a közelmúltban kanadai szakemberek tartottak a budapesti Baptista Házban, a Benczúr utcában.

Ünnepség az Akadémián, a Veritas első végzős osztályával

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat oktatási intézményeinek családjához tartozó – a közelmúltban Szenczy Sándor álmai nyomán megvalósult – Veritas Collegiate Academy Budapest Gimnázium első végzős osztályának bizonyítványosztó ünnepségét minap méltó helyszínen, a Magyar Tudományos Akadémián rendeztük meg.

Autós felvonulás: mintegy kétszáz gyermek a főváros legszebb útjain

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat szerdán ismét, immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg hagyományos autós jótékonysági akcióját.

Lap tetejére