“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Újabb fontos támogató segítségével növelhettük a gondoskodást

Author: Főadmin Date: 2020. május 03., vasárnap 21:30

 

A Baptista Szeretetszolgálat OSZSK népkonyháinak látogatói és szociális étkezői kaptak az elmúlt napokban azokból az élelmiszerekből, amelyekkel – részben a Magyar Élelmiszerbank Egyesületen keresztük – a legjobban nélkülözőket segíti támogatóin keresztül a segélyszervezet.

„Ebben a különleges időszakban is kiemelten fontos, hogy figyeljünk egymásra, és próbáljuk támogatni azokat, akiknek most a legnagyobb szüksége van erre. A Savencia F&D Hungary ZRT. felelős vállalatként igyekszik folyamatosan segíteni a rászorulókon, így a héten több ezer darab Tihany Camembert sajtot adományozott a Baptista Szeretetszolgálatnak, ezzel is hozzájárulva áldozatos munkájukhoz” – üzente a vállalat képviseletében Weinmann Luisa menedzser.

A szeretetszolgálat ajándékcsomagjaiban egyebek mellett ezek az értékes termékek is helyet kaptak.   


RELATED NEWS

Balatonföldvár-Roma Bible School

Balatonföldvár-Hungarian Baptist Aid organized a training for Roma pastors from September 24th-29th. The program will continue in January in the city by the lake.

’Anne Frank – History for Today’ exhibition opened

On the afternoon of September 10th, ’Anne Frank – History for Today’ travelling exhibition opened on the 70th anniversary of the Holocaust at Vendéglátó, Idegenforgalmi és Kereskedelmi Baptista Középiskola és Szakiskola (in English: Baptist Secondary School and Vocational School of Catering, Tourism and Trade).

Lap tetejére