“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Több száz tisztasági csomag a helyieknek: hasznos projektzárás Gyarmaton

Author: Főadmin Date: 2020. június 09., kedd 11:56

 

Gyarmat - A végéhez ért a Regionális Szociális Intézményfenntartó Központ hároméves projektje, amelynek helyszíne Gyarmat volt. A szervezet az eltelt hónapok során sikerrel igyekezett segíteni a helyi kisközösségek létrehozását, a már meglévők erősítését, népszerűsítette az önkéntességet, a társadalmi felelősségvállalást, javította a generációk közötti együttműködést.

 

A program zárásaként a szervezetnek tisztasági csomagok átadásával volt lehetősége hozzájárulni a koronavírus járvány negatív hatásainak csökkentéséhez, ezzel is megköszönve azt, hogy a gyarmatiak aktívan vettek részt az önkéntes napokon és a különböző klubfoglalkozásokon. A rendezvényekkel  közvetlenül elsősorban a 14 és 35 év közöttieket és a 60 éven felülieket célozták meg: részükre a tisztasági csomagokat – egészen pontosan 660 darab igen tartalmas csomagot – június 6-án, pénteken 15 órától kezdték meg kiosztani a gyarmati házasságkötő teremnél, ahol az átadást megelőzően köszöntötte a kedvezményezetteket Szabados Péter polgármester, valamint a RESZIK nevében Hári Tibor ügyvezető igazgató és Dr. Heidl Beáta projektmenedzser is. A projek házigazdája Gyarmaton Szalai Lászlóné, Adél volt.

 

RELATED NEWS

Balatonföldvár-Roma Bible School

Balatonföldvár-Hungarian Baptist Aid organized a training for Roma pastors from September 24th-29th. The program will continue in January in the city by the lake.

’Anne Frank – History for Today’ exhibition opened

On the afternoon of September 10th, ’Anne Frank – History for Today’ travelling exhibition opened on the 70th anniversary of the Holocaust at Vendéglátó, Idegenforgalmi és Kereskedelmi Baptista Középiskola és Szakiskola (in English: Baptist Secondary School and Vocational School of Catering, Tourism and Trade).

Lap tetejére