“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Ismét az adományozás logisztikai feladatait segítette a Dunapack Kft.

Author: Főadmin Date: 2020. június 10., szerda 15:44

 

Összesen 7 ezer 196 darab papírdobozt vett át a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács nevében a Baptista Szeretetszolgálat a Segítünk Egymásnak akciócsoport  közreműködésével a Dunapack Kft.-től. A cég újabb adománya ismét jelentős segítség a karitatív feladatok végrehajtásához. 

A szükséghelyzet elmúltával sem lett kevesebb a segélyszervezetek dolgozóinak munkája, hiszen nem csak a szociális és oktatási intézményekben kell továbbra is helytállni, sokan elveszítették munkájukat a járvány miatt és növekedett azok száma, akik rászorulnak a segítségre. A Baptista Szeretetszolgálat a többi segélyszervezethez hasonlóan programok sorát hajtja végre, amelyek során nem csak az adományok célba juttatása, de azt megelőzően a csomagolása jelent szinte állandó logisztikai feladatot. Ebben számít újabb jelentős segítségnek a Dunapack Kft. adománya: a papírdobozokba elsősorban tartós élelmiszert, ruhaneműt, fertőtlenítő szereket tartalmazó adományokat lehet összeállítani. A csomagolóanyag a Baptista Szeretetszolgálat új pákozdi logisztikai központjába került, ott veszik át azokat a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács tagszervezetei.

RELATED NEWS

Balatonföldvár-Roma Bible School

Balatonföldvár-Hungarian Baptist Aid organized a training for Roma pastors from September 24th-29th. The program will continue in January in the city by the lake.

’Anne Frank – History for Today’ exhibition opened

On the afternoon of September 10th, ’Anne Frank – History for Today’ travelling exhibition opened on the 70th anniversary of the Holocaust at Vendéglátó, Idegenforgalmi és Kereskedelmi Baptista Középiskola és Szakiskola (in English: Baptist Secondary School and Vocational School of Catering, Tourism and Trade).

Lap tetejére