“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Együttműködési megállapodás a népkonyhákban ellátottak javára

Author: Főadmin Date: 2020. április 24., péntek 14:48

 

A Baptista Szeretetszolgálat Országos Szociális Segítő Központ és a Chef Market Food Service Company együttműködési megállapodást kötött, hogy a jelenlegi  helyzetben közös erővel tudják segíteni a rászorulókat.

Az együttműködést létrejöttét az Élelmiszerbank koordinálta. Dr. Heidl Beáta, az Országos Szociális Segítő Központ vezetője és dr. Andrejszki Richárd, a Chef Market vezérigazgatója azzal a szándékkal egyesítették erőiket, hogy az OSZSK népkonyháin legyen elég élelmiszer azoknak, akik enélkül nem jutnának ételhez. A Chef Market lakossági webáruházának megnyitása mellett heti szinten adományoz élelmiszert az intézménynek, ami a népkonyhákban kerül felhasználásra és kiosztásra, így napi kétezer ember ellátását tudják segíteni a közös akcióval. Céljuk, hogy a legelesettebbeket is felkarolják és biztosítsák számukra a napi meleg és egészséges étkezés lehetőségét.

 

 


RELATED NEWS

Balatonföldvár-Roma Bible School

Balatonföldvár-Hungarian Baptist Aid organized a training for Roma pastors from September 24th-29th. The program will continue in January in the city by the lake.

’Anne Frank – History for Today’ exhibition opened

On the afternoon of September 10th, ’Anne Frank – History for Today’ travelling exhibition opened on the 70th anniversary of the Holocaust at Vendéglátó, Idegenforgalmi és Kereskedelmi Baptista Középiskola és Szakiskola (in English: Baptist Secondary School and Vocational School of Catering, Tourism and Trade).

Lap tetejére