“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Ágyakat ajánlottak fel az intézményeinkben élők számára

Author: Főadmin Date: 2019. november 14., csütörtök 17:37

 

Sárvár - A Baptista Szeretetszolgálat adományozási igazgatósága minap a sárvári Ensana Thermal Hotel jótékony felajánlását vehette át a Vas megyei üdülővárosban.

Fejes Éva szállodai üzletvezető elmondta: számukra mindig is fontos volt, hogy segítsenek azokon, akik erre különösen rászorulnak, így arra gondoltak, hogy a bútorok cseréje alkalmával feleslegessé vált ágyakat a Baptista Szeretetszolgálatnak ajánlják fel. Ötvennégy darab, ugyan már nem új, ám igen jó állapotban lévő ágy és a hozzá tartozó matrac kerülhet így a segélyszervezet intézményeibe. A legöregebb ágy nyolc, de a többség csak négy-öt éves és a vendégek korábban mindig dicsérték őket. „Reméljük, hogy szerezhettünk egy kis örömet, s olyan helyre kerülnek, ahol még sokáig használhatják majd ezeket a bútorokat”, mondta Fejes Éva, aki hozzátette, olyan állapotú és minőségű adományt semmiképpen sem ajánlottak volna fel, amit nem lehet a rászorultak érdekében jól hasznosítani.

Az Ensana Thermal Sárvár gyógy- és wellnesshotel összesen 136 szobával várja vendégeit a belvárosban, az arborétum szívében. A szálloda, amely jövőre lesz 35 éves, saját termálvízzel rendelkezik.

Köszönjük a felajánlást!

 


RELATED NEWS

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Lap tetejére