“WITH FAITH AND COMPETENCE”

A karácsonyi koncert a Cipősdoboz Akciót támogatja

Author: Főadmin Date: 2019. november 21., csütörtök 14:21

 

Budapest - A Budafoki Dohnányi Zenekar karácsonyi koncertjével sok ezer nehéz sorsú kisgyerek karácsonyát segíti szebbé varázsolni, így támogatva a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akcióját.

A Budafoki Dohnányi Zenekar a tavalyi hagyományteremtő bevezetés után idén december 28-án is „igazából megünnepli a karácsonyt”! Ezen az estén a Papp László Budapest Sportaréna egy valódi szimfonikus koncertshow-nak ad otthont, amely izgalmasan ötvözi a zenét a tánccal és a vizualitással, ünnepi kikapcsolódást nyújtva gyermeknek és felnőttnek egyaránt. A legnépszerűbb nemzetközi karácsonyi dallamok csendülnek fel a klasszikus zene és a pop világából. A koncertshow-t látványos légtornász- és táncbetétek, valamint vetítés teszi még fergetegesebbé. Az est meghívott vendégei: Tompos Kátya, Zemlényi Eszter és Balga Gabriella.

JEGYVÁSÁRLÁS ITT!

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére