“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Légiparádén a Tisztelet a Hősöknek program

Börgönd – Székesfehérvár repüléstörténete 100 éves. A jubileum alkalmából nagyszabású nemzetközi légiparádét rendeztek a helyi repülőbarátok: az eseményen ott volt a Baptista Szeretetszolgálat is, amely Tisztelet a Hősöknek elnevezésű programját népszerűsítette.

Fejlesztések előtt az ötéves Tábitha Gyermekhospice Ház

Törökbálint – Herczegh Anita, Áder János köztársasági elnök felesége is ott volt az ország legnagyobb gyermekhospice házának születésnapi ünnepségén. A létesítmény a Baptista Szeretetszolgálat intézménye lett és újabb fejlesztések elé néz.

Dutch Volunteers for the People in Need

Budapest – The Baptist Service Center in Kőbánya is under major developments. A laundry and a bath is now available for the needy people staying at the shelter at Maglódi Street. However, the 'to-do-list' will never run out. Dutch volunteers from the partner organisation called 'Stichting Embrace' helped this week to paint, expand and to set in order the dining room of the shelter.

Holland önkéntesek a kőbányai szegényekért

Budapest – A kőbányai Baptista Szolgáltató Centrumban nemrégiben komoly fejlesztések történtek, hiszen mosoda és fürdő is várja a rászorultaknak a Maglódi utcai telephelyen. A tennivalók azonban soha nem fogynak el: holland keresztény önkéntesek vállalták el, hogy az elkövetkezendő napokban kifestik, bővítik, rendbe teszik az étkezdét.

Tankönyvadományt vett át a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Speak! Nyelviskola 2016. június 17-én indította el Nagy Tankönyvgyűjtési Akcióját, amelyben arra kérték a diákjaikat, hogy vigyék be a könyvszekrényük tetején porosodó, megunt, vagy talán soha ki sem nyitott angol tankönyveiket. Minden leadott tankönyvet egy 5 000 Ft. értékű tanfolyambónusszal jutalmaztak, az adományokat pedig jótékony célra, a Baptista Szeretetszolgálatnak ajánlották fel.

Remény a reménytelenségben: képzés, Flame-program Vietnámban

Tay Ninh (Vietnám) – A Baptista Szeretetszolgálat szakemberei folytatták a mozgássérült gyermekek érdekében tíz évvel ezelőtt megkezdett oktatási és rehabilitációs programjukat az ázsiai országban.

Ötéves a Tábitha Gyermekhospice Ház

Törökbálint – Ötéves lett a Tábitha Gyermekhospice Ház. A fennállást ünneplő esemény szeptember 10-én, 17 óra 30-kor kezdődik a Bálint Márton Általános Iskolában.

Egy nap az önkéntességről

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat és a Magyarországi Baptista Egyház szeptember 24-én, szombaton önkéntes napra várja az érdeklődőket. Lehet jelentkezni!

Ismét kaptak tableteket a baptista fenntartású iskolák első osztályos tanulói

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő ötven oktatási intézményben mintegy 16 ezer diák kezdte meg tanulmányait a 2016-17-es tanévben. A korábbi esztendőkhöz hasonlóan a szervezet tabletekkel segíti az első osztályosok fejlődését tizenöt településen.

For Women and Children

Thessaloniki – The volunteer workers of Hungarian Baptist Aid visited Refugee Camps in Greece to bring donation and look for cooperation. The camp in Thessaloniki is called ‘Softex’ and provides home for 1200 to 1500 refugees. The other one in Diavata was establised in 2016 February and has the capacity of providing shelter for 2500 people.

Lap tetejére