“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Croatian guests for Cooperation

Budapest, Velence — During the past few days, Hungarian Baptist Aid hosted Croatian Baptist guests. In cooperation with our southern partners, we have primarily worked together in the handling of the migration crisis, the relationship has been helpful and active since the very beginning.

Őszi futás a gyermekekért

Érd – A Fészek Gyermekvédő Egyesület gyermekek átmeneti otthonának javára színes programokkal fűszerezett jótékonysági futás lesz október elejének hétvégéjén.

Egy nap a leendő önkéntesekért

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat és a Magyarországi Baptista Egyház szeptember 24-én, szombaton amolyan toborzó jelleggel önkéntes napot szervezett.

Walk for Freedom in Budapest

We invite you to join us for a silent walk in Budapest on our event „Walk for Freedom”. On October 15th we will fight together against modern-day slavery in Budapest.

Horvát baptisták látogatása a további együttműködés jegyében

Budapest, Velence – Az elmúlt napokban Horvátországból érkezett baptisták vendégeskedtek a Baptista Szeretetszolgálatnál. Déli partnereinkkel elsősorban a migrációs válság kezelésének kapcsán dolgoztunk együtt, a kapcsolat a kezdetektől élő és hasznos maradt.

Önkéntes lehetőségek külföldön: október 2-ig lehet jelentkezni

Budapest – Elmúltál 18 éves? Az Európai Unió állampolgára vagy, hosszú távon tartózkodsz az unió egyik tagállamában? Beszélsz egy vagy több idegen nyelven? Akkor egy olyan egyedülálló élményben részesülhetsz, amely nem csak a szakmai profilodat, de akár az életedet is megváltoztathatja!

Felvonulás a szabadságért

Budapest – Békés, figyelemfelkeltő menet indul a belvárosban október 15-én, szombaton 16 órakor a modernkori rabszolgaság felszámolásáért.

Negyedik éve sikeresek az angol és német nyelvű bibliai táborok

Budapest – Ebben az esztendőben a Baptista Szeretetszolgálat, illetve a baptista iskolák és gyülekezetek szervezésében összesen 26 – 21 angol és 5 német nyelvű – tábor várta a fiatalokat országszerte.

EU AID VOLUNTEERS: Vacancies available online

#EUAIDVOLUNTEERS: First vacancies available online: you can apply until October the 2nd

Jótékonysági est Farkas Ricsiért

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat neves fellépők közreműködésével jótékonysági estet szervez egy nagybeteg fiú érdekében. Az esemény október 19-én lesz a Stefánia Palotában.

Lap tetejére