“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Sport, barátság és összefogás

Budapest – Október 1-én, szombaton rendezték meg az I. CSÁO Kupát. Három szervezet fogott össze egy vidám nap érdekében.

Szeretetteljes közönség a zene és az idősek világnapján

Budapest – Várakozáson felüli sikerrel zárult október 1-én az a rendezvény, amire az idősek és a zene világnapja alkalmából hagyományteremtő szándékkal várta vendégeit a Baptista Szeretetszolgálat és a Magyarországi Baptista Egyház a Nap utcai imaházba.

Harminc éve az idősek ápolásáért: kis tettek nagy szeretettel

Pécs – Jubileumi megemlékezés helyszíne volt október 3-án, hétfőn a Baptista Szeretetszolgálat Szeretetotthona Pécs városában, a Malomvölgyi úton.

Isten képmása a fogyatékkal élőben

Pécs – Harmincöt éves a pécsi Életminőség-fejlesztő Szolgáltatások Intézménye. „Nem gépnek és nem zseninek, nem fogyatékosnak, hanem a maga képmására teremtette Isten a ránk bízott embereket. Minden sejtjükben, minden DNS-ükben ott van Isten. A mi missziónk, hogy segítsünk ezt az isteni képmást ábrázolni”, mondta Gyurok Ernő, az ÉFESZI vezetője az intézmény születésnapján rendezett ünnepségen.

Adományok a tanyavilág szegényeinek is

Abony – Kétszer is adományt oszt ezekben a napokban a Baptista Szeretetszolgálat a Pest megyei település rászorultjai között.

A zene kortalan!

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat és a Magyarországi Baptista Egyház szeretettel hívja a zenét szerető szépkorúakat egy előadással egybekötött hagyományteremtő koncertre a zene és az idősek világnapján, október 1-én, szombaton 15 órakor a Nap utcai Baptista Imaházba. (Cím: Budapest, VIII. Nap u. 40., bejárat a Hock János utca 12. felől.)

A Baptista Szeretetszolgálat szakemberei ismét az elismertek között

Budapest – Szeptember 27-én, kedden az Emberi Erőforrások Minisztériumában elismerő oklevelet vett át Gál Dávid, a Baptista Szeretetszolgálat nemzetközi igazgatója és Horváth Sándor programvezető a migránsválság idején tanúsított helytállásért.

Croatian guests for Cooperation

Budapest, Velence — During the past few days, Hungarian Baptist Aid hosted Croatian Baptist guests. In cooperation with our southern partners, we have primarily worked together in the handling of the migration crisis, the relationship has been helpful and active since the very beginning.

Őszi futás a gyermekekért

Érd – A Fészek Gyermekvédő Egyesület gyermekek átmeneti otthonának javára színes programokkal fűszerezett jótékonysági futás lesz október elejének hétvégéjén.

Egy nap a leendő önkéntesekért

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat és a Magyarországi Baptista Egyház szeptember 24-én, szombaton amolyan toborzó jelleggel önkéntes napot szervezett.

Lap tetejére