“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

A szeretet művészete: szakmai konferencia a szociális közfeladatokról

Gyula – Baptista szociális szolgáltatók szakmai fejlesztése a minőségi szolgáltatás érdekében címmel rendezett projektzáró konferenciát október 3-án és 4-én a Magyarországi Baptista Egyház és a Baptista Szeretetszolgálat.

Otthon nélkül maradt és segítséget vár a sokgyermekes pilisvörösvári család

Pilisvörösvár – A Baptista Szeretetszolgálat gyűjtést indított annak a sokgyermekes családnak a megsegítésére, amely nemrégiben tűzvész miatt veszítette el az otthonát.

Sikerrel zárult a Speak! Nyelviskola „Nagy Tankönyvgyűjtési Jótékonysági Akciója"!

A Speak Nyelviskola 2019 nyarán harmadik alkalommal rendezte meg jótékonysági akcióját, amelyben arra kérték az iskola volt és jelenlegi diákjait, illetve az érdeklődőket, hogy hozzanak be magukkal egy használt nyelvkönyvet, szótárt, vagy bármilyen nyelvtanulást segítő kiadványt.

Közösen segíthettünk a Metro áruház munkatársaival

Nyáregyháza - A Baptista Szeretetszolgálat Adományozási Igazgatósága és a Metro áruház dolgozói közösen segítettek Gyenizs Józsefné Annán, aki Nyáregyházán lakik és két felnőtt, súlyosan fogyatékos gyermeket nevel.

Telephelyvezetőket keres a Baptista Integrációs Központ

Budapest - A Baptista Integrációs Központ keres a 15. kerületben nyíló, új Családok Átmeneti Otthonába segítségnyújtásban elkötelezett munkatársakat, telephelyvezetői munkakör betöltésére.

Együtt pak(k)oltuk a tanszeradományokat a rászoruló gyerekek iskolakezdéséért

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat június elsején indította el a rászoruló gyerekek beiskolázását segítő kampányát. A program fő eseményeként szervezte meg a segélyszervezet augusztus 22-én, csütörtökön „Sulipak(k)olj Te is!” akcióját.

„A nyugat-ukrán civil szervezetek jövőbeni munkaképességének növelése a fiatalok körében”

Magyarországi tanulmányút a kelet-ukrajnai programhoz kapcsolódóan

Budapest - A Visegrádi Alap és a Koreai Köztársaság Pénzügyminisztériuma által támogatott kelet-ukrajnai programunkban év eleje óta folynak képzések Dnyipróban. A program keretében hárman vehettek részt egy magyarországi tanulmányúton.

Fókuszban a tudás és a tapasztalat átadása: program a civilekért

Budapest - A Visegrádi Alap által támogatott nyugat-ukrajnai programunkban év eleje óta folynak képzések Nagydobronyban. A program keretében a résztvevők közül tizenketten kapnak lehetőséget arra, hogy valamelyik „visegrádi négyes“ országba látogassanak és négynapos tanulmányúton vegyenek részt.

Amerikai egészségügyi csoportot kísértünk el Kárpátaljára

Nagydobrony - Megérkezett és elkezdte munkáját Kárpátalján a keresztény önkéntesekből álló egészségügyi csoport, amelynek tagjai a következő napokban missziót végeznek az ottani magyarul beszélő, mélyszegénységben élő romák között. A csoport logisztikai biztosítását a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai végzik immár sok éve.

Lap tetejére