“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Ágyneműt vittek munkatársaink egy szabolcsi kistelepülés szegényeinek

Besenyőd – A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai meleg takarókkal, ágyneműkkel, paplannal segítették a besenyődi szükségben élő családokat, ezzel is otthonosabbá téve a koronavírus-járvány miatt kényszerűen otthon töltött napokat.

Kórházakba érkezik az adomány étel és ital: köszönjük támogatóinknak!

Budapest – Ezer gyros tálat osztanak szét ezekben a napokban Baricz Dezső programvezető szervezésében a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei fővárosi egészségügyi intézmények dolgozói között.

A Béres Gyógyszergyár Zrt. adományai megérkeztek Pécsre és Kiskőrösre

Pécs, Kiskőrös, Mezőszilas, Segesd – A Béres Cseppek azokhoz jutnak el, akiknek arra a legnagyobb szükségük van! Folyamatosan szállítjuk az adományt az idősotthonokba, szociális intézményekbe.

Gombák egészségügyi intézményeknek és rászoruló családoknak

Budapest - A fővárosi székhelyű FAYLEN Gomba Termelő és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság jelentős mennyiségű fehér csiperke gombát adományozott egészségügyi intézményeknek és rászoruló családoknak a Baptista Szeretetszolgálaton keresztül.

Baptista Szeretetszolgálat OSZSK: online módon elérhető az elterelés

A Baptista Szeretetszolgálat Országos Szociális Segítő Központja a kialakult járványügyi vészhelyzetben online módon folytatja megelőző-felvilágosító szolgáltatását.

Tisztítószerekkel segített a Baptista Szeretetszolgálat

Magy – A minap 480 liter hypo-val és kétszer 5 liter folyékony szappannal támogatta a Baptista Szeretetszolgálat Magy Község Önkormányzatát a koronavírus-járvánnyal szembeni küzdelemben.

Béres József adománya és üzenete a pákozdi logisztikai központban

Pákozd - A Béres Gyógyszergyár Zrt. tegnap tízezer üveg Béres Cseppet adományozott a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanácsnak, amely a nagy karitatív szervezetek segítségével juttatja el azokat az egészségügyi dolgozóknak és az idősotthonok lakóinak.

A Crumbs Group Kft. számítógép adományai iskoláinknak

A Crumbs Group Kft. azzal segített a Baptista Szeretetszolgálat köznevelési intézményein, hogy a megváltozott körülmények, a távoktatás megszervezésének nehézségei közepette 52 darab számítógépet és 22 monitort ajándékoztak részükre.

Rohamtempóban készülnek a szájmaszkok a baptista intézményekben

Körkép - A Baptista Szeretetszolgálathoz tartozó intézmények mindent megtesznek a rászorultak biztonságos ellátása érdekében. Ennek egyik fontos eszköze, hogy sok helyen készítik a szájmaszkokat, és ha tudnak, más módon is segítenek.

A szociális munka hőseit köszöntjük a baptista intézményekben!

A legkülönbözőbb életkorban és léthelyzetben élők várják dolgozóinktól és önkénteseinktől országszerte minden nap, hogy teljesítsék küldetésüket, amely ma már nem csak nehéz, de akár veszélyes is lehet.

Lap tetejére