“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Sok-sok csomagnyi segítség került a legjobban nélkülözők asztalára

Nagykanizsa – Tartós élelmiszert és ruhaneműt osztott a nagykanizsai rászorultaknak október 15-én, csütörtökön a Baptista Szeretetszolgálat és partnerszervezete.

Gépkocsikat kapott négy fővárosi és négy vidéki kórház a védekezéshez

Budapest – Az NHKT egyik tagszervezetének, a Baptista Szeretetszolgálatnak az elnöke, Dr. Szilágyi Béla egy gépkocsit adott át a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórháznak. A járművet október 15-én Breitenbach Sándor műszaki igazgató vette át.

Újfajta kihívásokkal kellett megbirkózni a drogprevenció területén is

Esztergom, Tapolca, Mátészalka - Szeptember 30-án sikerrel lezárult a Baptista Szeretetszolgálat OSZSK szemléletformáló, alternatív pedagógiai módszereket alkalmazó célzott prevenciós programja.

Szociális intézmények védekezését segíti a humanitárius tanács

Budapest - Összesen több mint 32 millió forintnyi eszközzel segíti a segélyszervezetek, köztük a Baptista Szeretetszolgálat szociális intézményeinek koronavírus-járvány elleni védekezését a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács.

Parfé, egy önzetlen barát az idősek között

Pécs – Egy fiatal labrador kutya dolgozik néhány hónapja a Baptista Szeretetszolgálat OSZSK pécsi intézményében. Parfé okossága, kedves természete sok örömteli pillanatot ajándékozott már eddig is az idős ellátottaknak és a munkatársaknak.

A segítségnyújtás alappillére a biztonságos környezet megteremtése

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat biztonsági szakemberének, Horváth Sándornak a gondolataival jelent a Biztonságpiac Évkönyv, amit minap egy nívós szakmai konferencián mutattak be.

Szociális munkatárs állásokat hirdetünk

A főváros második legnagyobb hajléktalan embereket és családokat ellátó intézménye, a Baptista Integrációs Központ szociális munkatársakat keres.

Egy és egyetlen bolygó, amely mindenkié!

Budapest – A járvány miatt a világháló segítésével rendezik meg a Környezet- és Természetvédő Civil Szervezetek Országos (Nem)Találkozóját. Ez a NOPlanetB elnevezésű program egyik állomása.

Ellátottjaink biztonsága a legfontosabb!

Pákozd - A Baptista Szeretetszolgálat intézményi családjához tartozó szociális szolgáltatók, intézményfenntartók, a különböző területek szakemberei tanácskoztak szeptember 8-án, kedden a segélyszervezet pákozdi logisztikai központjában.

Az iskolakezdést segítettük: újabb félezer család kapott támogatást

Nagyecsed – Mintegy ötszáz rászoruló család számára osztott tegnap tartós élelmiszert és tanévkezdéshez szükséges eszközöket a Baptista Szeretetszolgálat Adományozási Igazgatósága és a Baptista Szeretetszolgálat Országos Szociális Segítő Központja a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nagyecseden.

Lap tetejére