“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Új év, új külső

Baptista Integrációs Központ Menekülteket és Oltalmazottakat Befogadó Családok Átmeneti Otthona

Szénási Jonathan Sándor: "Az Úristen rakott egymás mellé minket"

Szénási Jonathan Sándor székesfehérvári és baracskai református börtönlelkész kapta mások mellett az idei Raoul Wallenberg-díjat a kisebbségi és a többségi társadalom együttélése érdekében kifejtett tevékenységéért. Életének egy jelentős fejezete isteni útmutatással közösen íródott Szenczy Sándor sorsával.

Fa Nándor és hajóstársa az óceánról üzent a seregélyesi baptista általános iskola diákjainak

Seregélyes – Lelkes diákok követik nyomon a Spirit of Hungary útját a Barcelona World Race Föld-kerülő versenyen a seregélyesi baptista általános iskolából. Több tantárgy, tanóra is kapcsolódik törekvéseikhez. Minap feltett kérdéseikre válasz érkezett a fedélzetről. A diákok akár a Barcelona World Race Educational Program hivatalos résztvevői is lehetnek tevékenységükkel. 

Az elismerés és a bizalom hangjai

Még az amerikai baptisták is rácsodálkoztak az intézmények szabadságára

Kincsek között a baptista iskola diákjai

Velence - A Zöldliget Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola három osztályának diákjai térítésmentesen élhettek az alkalommal és láthatták január 26-án, hétfőn a világhírű székesfehérvári Seuso-kiállítást.

Üzenet a hajósoknak Seregélyesről

Seregélyes – Lelkes iskolás csapat követi nyomon Fa Nándor és Conrad Colman útját, a fiatalok kérdéseket is feltettek az Atlanti-óceánon vitorlázó hajósoknak.

Esélyegyenlőségi programsorozat - Kulturális kirándulások Budapesten

A Baptista Szeretetszolgálat “Kulturális kirándulások Budapesten” elnevezésű esélyegyenlőségi programsorozata részeként január 23-25. között hátrányos helyzetű gyermekeket lát vendégül a fővárosban.

Kitüntetés a Magyar Kultúra Napján

A Magyar Kultúra Napján Marcali városa kitüntette Bartokos Tamást, a Szeretetszínház igazgatóját

A szeretet hatalma!

A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai kedden este baráti közösségben, neves vendégek társaságában köszönték meg támogatóiknak azt, hogy a korábbi évekhez képest is sikerült bővíteniük azok számát, akik fontosnak tartják a segélyszervezet céjait. Hiszen talán soha korábban nem volt ennyi jószándék és segítő.

Menekült nap

A Baptista Szeretetszolgálat a menekültek befogadásának ügyét tekintve eltökélt a segítségnyújtásban. Budapesten, a nyolcvan fő befogadására képes, jelenleg hatvan fővel üzemelő Családok Átmeneti Otthonát fenntartó Intézményünk olyan menekült, és oltalmazott családok ellátásával foglalkozik, akik vagy háborús, vallási, vagy politikai okokból kényszerültek otthonuk elhagyására.

Lap tetejére