“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Jubileumi ünnep a 25 éves Baptista Szeretetszolgálattal

Budapest Aréna, 2022. december 2. A Baptista Szeretetszolgálat két év kihagyás után újra szeretettel vár a BudapestArénába, hogy egy közös ünnepen tekinthessünk vissza a szervezet 25 évére! Ebben segíteni fog Mező Misi és a Magna Cum Laude, Pintér Béla és zenekara, Szabó Balázs, Papp János a Magyarországi Baptista Egyház elnöke, Szilágyi Béla a Szeretetszolgálat elnöke de velünk lesz a Baptista Sulik 400 fős kórusa és több meglepetésvendég is!

Munkatársakat keres a Baptista Integrációs Központ és az Utcafront

Ajánlatkérési felhívás

A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány Ajánlatkérési felhívása „Átmeneti menekültszálló felújítása 1239 Budapest, Grassalkovich út 294. címen”.

A békéért imádkoznak majd a résztvevők, csatlakozz hozzánk Te is!

Budapest - Nemzetközi istentisztelet lesz Ukrajnáért a Nap Utcai Baptista Gyülekezetben október 11-én, 19 órakor.

Hittel és szakértelemmel, jelenlegi és várható nehézségeink közepette is

Egerszalók - A Baptista Szeretetszolgálat megrendezte idei országos vezetői konferenciáját.

Védelem alatt: film az emberkereskedelem elleni tevékenységünkről

Jó szívvel ajánlunk egy kitűnő mozifilmet, ami 2020-ban elnyerte az online megrendezett Verzió filmfesztivál legjobb magyar filmjének járó díjat. Szeptember 8-án került a mozikba Schwechtje Mihály Védelem alatt című alkotása. A film bemutatja Toszeczky Renáta, a Baptista Szeretetszolgálat munkatársának emberfeletti munkáját, aki emberkereskedelem áldozatává vált nőkön segít.

Átadták a velencei Zöldliget-iskola új épületrészét az országos tanévnyitón

Velence - A baptista iskolák országos tanévnyitó ünnepségét a most kezdődő tanítási évben a velencei Zöldliget Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Gimnáziumban rendezték meg szeptember 1-én, csütörtökön.

Gyökerekkel és szárnyakkal

Révész Szilvia, a Baptista Szeretetszolgálat szóvivője, segélyezési programigazgatója, a Baptista Női Misszió vezetője a segélyszervezet tevékenységének koordinálása során végzett kiemelkedő tevékenysége, különösen az ukrajnai menekültek megsegítését szolgáló munkája elismeréseként a Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést vehette át az állami ünnepen.

Együttműködési megállapodás a UNHCR és a Baptista Szeretetszolgálat között

A UNHCR menekült- és gyermekvédelmi programját részben a Baptista Szeretetszolgálattal való együttműködésben valósítja meg.

Orgonák éjszakája a Szeretetotthonban

A Filharmónia Magyarország által szervezett programsorozat részeként a Baptista Szeretetszolgálat Szeretetotthonának ellátottjai is részt vehettek szombaton egy lélekemelő előadáson.

Lap tetejére